Minuterna spelar roll



Stop och belägg. Dagarna får inte lov att gå såhär fort. Helt plötsligt kommer semestern vara slut och höstlöven börja falla. Lite skrämmande är det allt att tiden bara rinner iväg. Morgonen blir sen eftermiddag och kväll blir långt efter midnatt. Eller kan man vända det positivt över att vi inte sitter hemma och rullar tummarna och undrar vad vi ska göra härnäst som får tiden att gå.

Gårdagen bjöd ännu en gång på middag i goda vänners lag. Grillen blir minst sagt flitigt använd i år. Kim börjar likna en grillmästare han också, även om han råkade grilla de här mumsbitarna en aningens för länge under senaste middagen. Igår hade vi finaste familjen Sara, Henrik och Isak på besök. Lilla Isak är nästan precis nykläckt och sådär härligt mysig som bebisar är. Sötaste. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Kameran glömdes helt bort så ni får hålla tillgodo med en närbild på mig.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej snygging



Vilken härlig semester ni har! Saknar dig. Du får uppdatera mig med sms om det händer ngt nytt där hemma! Själv känns det som om jag är lite isolerad, ovant men rätt skönt ändå!

PUSS

2011-07-12 @ 15:42:30
URL: http://carolinejohnsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0