Vintrig sallad med brysselkål, feta och apelsin



Åh, vilken god sallad. En riktigt matig sallad som man aldrig tröttnar på. Lättlagad, billig, men ändå lyxig. Perfekt kombo. Koka 3 dl hel bulgur enligt paketets anvisningar. Blanda bulgur med lite olivolja, flingsalt och peppar. Koka samtidigt efter tycke och smak färsk brysselkål och låt dem koka riktigt mjuka. Häll upp på ett stort fat. Hacka torkade fikon, två apelsiner, bladpersilja och fetaost och dekorera salladen med. Smycka slutligen med kärnorna från ett granatäpple. Åh, så gott. Till detta kan man ha crème fraiches nyhet syltad rödlök och timjan, som är en stor favorit i vårt kylskåp just nu. Är man hungrig, blir en grillad kycklingfilé pricken över iet. Ät och njut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0