Krabbklor och räkfrossa



Lagom till kvällen hade alla moln behagat att försvinna. Vi dukade upp kvällens mat på uteplatsen. Krabbklor och räkor, i mängder. Vi blev introducerade i hur man bäst knackar loss det bästa köttet ut klon, och sen var det bara att knacka loss och fylla smörgåsen. Ljuvligt gott. Räkorna var otroliga. Efter maten tog Tronna fram sin gitarr och spelade medans vi andra lekte kör. Haha. Väldigt charmerande röster vi äger. Killarna drog senare in till stan, och gjorde Stavanger osäkert. De gick i den mörka tunneln. Läskigt. Jag och Peggy fastnade framför singstar och skrek oss hesa till långt in på natten. Vi skrattade så vi grät när vi lyssnade av alla låtar vi joddlat oss igenom. Vi hade så lika sångröster (!?) att man knappt hörde skillnad på oss. Vi fick en supermysig tjejkväll. Killarna hade säkert lika trevligt, dock inte dagen efter.

Dag 3 i Stavanger fick tyvärr inte några bilder avtryckta. Killarna var ju som nämnt ovan, lite sega. Jag och Peggy tog en kort promenad med Zamba och tog en sväng till ett köpcentrum. Vi åt bakismat, läs pizza, till lunch och till kvällsmat åt vi vuxenmat i form utav söndagskalkon med sås och potatis. Smaskens gott. Innan läggdags hann vi med att se en riktigt dålig klichéfilm, de code, tror jag den hette. Se den inte.

Dag 4 och lika med hemresa. 12 timmar i bilen var vad som väntade. Segt. Vi kramades hejdå och lovade varandra att ses oftare. Vilka dagar vi har haft. Jättemysigt och såå kul. Peggy och Tronna är fantastiska människor och vi är så tacksamma för all gästvänlighet. Jag och Kim tackar för 5 helt fantastiska dagar.


Kommentarer
Postat av: Helén

Gud så härligt ni ser ut att ha haft det på er semester. O vilka underbara hus det finns i Stavanger! Tusen tack för din uppmuntran. Du är så himla duktig och flitig med din träning också. Så imponerad! Ha de bra. KRAM!

2010-08-31 @ 21:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0